Bezorgen

divider

Leuk dat je bij Canoof koopt!

Natuurlijk wil je weten wat de bezorgkosten zijn. Omdat wij altijd de scherpste prijs geven is de onze marge een stuk lager. Dat is de reden dat wij wel verzend- of transportkosten in rekening brengen. Natuurlijk hadden we de prijzen kunnen opschroeven, maar indirect betaal je dan veel meer. En dat willen we niet.

Levertijd

Producten die in klasse 1 vallen worden door DHL bezorgd en worden binnen een paar dagen verstuurd. De gemiddelde levertijd van producten die in klasse 2 t/m 5 vallen is, onder voorbehoud, 1 a 2 weken. Zodra de betaling ontvangen is wordt de planning gemaakt (eventueel door derden). Wanneer de planning bekend is nemen we contact met je op over de exacte leverdatum.

Zelf ophalen in Breda

Uiteraard mag je jouw bestelling zelf afhalen bij onze showroom in Breda. Dit kun je aangeven bij je bestelling, wij nemen dan contact met je op om een afhaalafspraak in te plannen. In onze showroom kun je betalen met pin (creditcard niet mogelijk).

Overzicht aflever- of verzendkosten

Voor de vintage, B-keuze, beurs- of showroommodellen betaal je levering aflever- of verzendkosten. Deze kosten worden afhankelijk van de grootte van het product berekend. In het bestelproces worden de afleverkosten vermeld, zodat je altijd weet waar je rekening mee kunt houden.

Nieuwe producten, waarbij geen korting wordt toegekend, worden kosteloos geleverd.

Klasse 1

Een klein pakketje wordt via DHL verstuurd. De kosten hiervan zijn €15,00. Na betaling ontvang je een track and trace code per mail van DHL.

Klasse 2

Een iets groter product dat te leveren is door één persoon kost €49,00. Een derde transporteur verzorgd de levering. Na betaling nemen zij contact met je op.

Klasse 3

Een product dat moeilijker te leveren is maar nog wel door 1 persoon te dragen is wordt door onze eigen transportservice geleverd. De kosten hiervan zijn €69,00. Dit betreft levering achter de eerste deur.

Klasse 4

Een moeilijk te leveren product waar 2 personen op ingezet moeten worden. Ook dit gebeurt met ons eigen transport. De kosten hiervan zijn €99,00. De levering is achter de eerste deur.

Klasse 5

Op aanvraag. Heb je specifieke wensen met betrekking tot de levering (bv hogere etage) of montage dan kun je dit aangeven bij de bestelling. Voeg je wensen toe in het notitieveld bij de bestelling. Canoof geeft je dan de meerprijs van de aflevering door.

Levering in het buitenland

Het afleveren van meubels of producten in het buitenland is op aanvraag. Je kunt bij Canoof de meerprijs hiervan opvragen. Vul dit in bij je bestelling.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.