Bezorgen

divider

Leuk dat je bij Canoof koopt!

Natuurlijk wil je weten wat de bezorgkosten zijn. Omdat wij altijd de scherpste prijs geven is de onze marge een stuk lager. Dat is de reden dat wij wel verzend- of transportkosten in rekening brengen. Natuurlijk hadden we de prijzen kunnen opschroeven, maar indirect betaal je dan meer. We willen je graag de keuze geven om eventueel kosten te besparen door op te halen in onze showroom in Breda.

Levertijd

Producten die in klasse 1 en 2 vallen worden door PostNL bezorgd en worden binnen ca. 1-3 werkdagen bezorgd. Producten welke in klasse 3 en 4 vallen worden door Logique bezorgd, en worden binnen ca. 1-3 werkdagen bezorgd. In beide gevallen ontvang je een track & trace code per mail zodat je je order online kunt volgen. De gemiddelde levertijd van producten die in klasse 5 vallen is, onder voorbehoud, 2 a 3 weken. Team Canoof neemt via de mail contact met je op om de afleverdatum af te stemmen. Al onze manieren van verzenden vinden plaats na ontvangst van de betaling.

Zelf ophalen in Breda

Uiteraard mag je jouw bestelling zelf afhalen bij onze showroom in Breda. Dit kun je aangeven bij je bestelling, wij nemen dan contact met je op om een afhaalafspraak te maken. Wanneer je een voorkeur hebt voor het afhalen kun je dit in het notitieveld vermelden bij je bestelling. In onze showroom kun je betalen met pin (creditcard niet mogelijk).

Overzicht aflever- of verzendkosten

Voor de vintage, B-keuze, beurs- of showroommodellen betaal je levering aflever- of verzendkosten. Deze kosten worden afhankelijk van de grootte van het product berekend. In het bestelproces worden de afleverkosten vermeld, zodat je altijd weet waar je rekening mee kunt houden.

Nieuwe producten, waarbij geen korting wordt toegekend, worden kosteloos geleverd.

Klasse 1

Een klein pakketje wordt via PostNL verstuurd. De kosten hiervan zijn €15,00. Na betaling ontvang je een track and trace code per mail van PostNL.

Klasse 2

Een pakket dat nog wel via PostNL verstuurd kan worden maar buiten bepaalde afmetingen en/of gewicht valt. De kosten hiervan zijn €27,50.

Klasse 3

Een groter en/of nog zwaarder product dat niet meer via PostNL geleverd kan worden, maar nog wel met één persoon te leveren is kost €89,00. Een derde transporteur verzorgd de levering. Na betaling nemen zij telefonisch contact met je op om de levering af te stemmen.

Klasse 4

Een groter product qua volume maar nog wel door 1 persoon te dragen is, wordt ook door een derde transporteur geleverd. De kosten hiervan zijn €99,00. Dit betreft levering achter de eerste deur. De verpakkingsmaterialen worden niet retour genomen.

Klasse 5

Een moeilijk te leveren product waar 2 personen op ingezet moeten worden. De kosten hiervan kunnen variëren van €125,00 tot €245,00. Deze kosten zijn afhankelijk van het volume (m3) en gewicht van het product. De levering is eveneens achter de eerste deur en de verpakking wordt niet retour genomen.

Klasse 6

Op aanvraag. Wanneer je meerdere producten bestelt berekenen we de bezorgkosten apart per bestelling. Wanneer je specifieke wensen hebt met betrekking tot de levering (bv hogere etage) of montage dan kun je dit aangeven bij de bestelling. Voeg je wensen toe in het notitieveld bij de bestelling. Canoof geeft je dan de prijs van de levering door.

Levering in het buitenland

Het afleveren van meubels of producten in het buitenland is op aanvraag. Je kunt bij Canoof de meerprijs hiervan opvragen. Vul dit in bij je bestelling.

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.