Joep van Lieshout

divider

Joep van Lieshout

Joep van Lieshout is beeldhouwer, designer en visionair. Op zijn zestiende werd Joep van Lieshout aangenomen aan de Rotterdamse Academie voor de Kunsten. Na zijn afstuderen werd hij al snel bekend met zijn functionele sculpturen. Met zijn kunstwerken heeft hij een sterke internationale reputatie opgebouwd en in diverse musea geëxposeerd.

Een bekend kunstwerk van Joep van Lieshout is ‘the good, the bad & the ugly trailer’. Deze trailer staat momenteel bij op het terrein van Canoof in Breda. Dit enorme kunstwerk is in 1998 vervaardigd voor kansarme jongeren in opdracht van The Walker Art Center in Minneapolis.

Ontwerpen van Joep van Lieshout

divider

Atelier van Lieshout

In 1995 richtte Joep ‘Atelier van Lieshout’ (AVL) op. AVL is gevestigd in Rotterdam, waar ongeveer 20 kunstenaars en ontwerpers onder leiding van Joep van Lieshout werken aan opdrachten en vrij werk. In zijn eigen atelier werkt Joep van Lieshout aan zijn kunstwerken, meubels en architectuur.

Joep van Lieshout Meubels

Joep van Lieshout heeft in de loop der jaren ook bijzondere meubels ontworpen. Zoals bijvoorbeeld de Office Chair, AVL workbench of de statistocrat lampen. Geliefd door vele interieurarchitecten. Bij Canoof verkopen we Joep van Lieshout meubels. Ook kun je in onze showroom een van zijn mobile homes bewonderen.

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.