Maarten Baas

divider

Maarten Baas

In 2002 studeerde Maarten Baas af aan de Design Academy Eindhoven. Met zijn afstudeerproject Smoke is hij wereldberoemd geworden. Vier van deze Smoke stukken zijn nu onderdeel van de Moooi collectie. In 2009 werd Maarten Baas uitgeroepen tot Designer of the Year.

Maarten Baas

Maarten Baas producten

divider

Maarten Baas ontwerpen

De ontwerpen van Maarten Baas bevinden zich tussen kunst en design. Zijn werk kun je omschrijven als rebels, humoristisch, intellectueel en artistiek. Maarten Baas heeft als Nederlands ontwerper zijn plek in de designwereld helemaal veroverd. Zijn werk is opgenomen in menig museumcollectie zoals onder andere: Stedelijk Museum, Rijksmuseum, MoMa, Museum of Modern Art, Victoria Albert. Daarnaast werkt hij voor exclusieve merken als: Louis Vuitton, Dior, Swarovski en Dom Ruinart.

Maarten Baas Meubels

Ben je fan van Maarten Baas? Bij Canoof koop je zijn meubels en ontwerpen. Denk hierbij aan zijn clay furniture zoals: de clay dinning chair, plain clay bar stool, coffee table, vloerlamp en servies. Wij zijn officieel dealer van Maarten Baas en kunnen op aanvraag alle producten leveren. Staat het product er niet bij in de webshop? Stuur ons dan een email en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.