Marcel Wanders

divider

Marcel Wanders

Marcel Wanders is een bekende Nederlandse design ontwerper. Al meer dan dan 1.900 iconische ontwerpen dragen zijn naam. In 1996 brak Marcel Wanders door met zijn Knotted Chair. Vandaag de dag is Marcel Wanders directeur van Moooi en werkt voor bekende merken zoals: Alessi, Flos, Louis Vuitton, Kartell en nog veel meer. Met respect voor het verleden en diversiteit in culturen maakt Marcel Wanders stuk voor stuk unieke en originele ontwerpen.

Marcel Wanders

Ontwerpen van Marcel Wanders

divider

Marcel Wanders Moooi

Marcel Wanders is mede-oprichter en Art Director van het succesvolle designlabel Moooi. ‘We vertellen ontwerpers niet wat ze moeten doen, we luisteren naar wat ontwerpers willen maken, we proberen hun dromen waar te maken’, aldus Marcel Wanders. Het resultaat is een Moooie collectie die exclusief, uitdagend, speels en verfijnd is. Sinds 2015 valt daar ook de prachtige Moooi Carpets collectie onder.

Bekende ontwerpen van Marcel Wanders

Als top ontwerper heeft Marcel Wanders prachtige stukken op zijn naam staan. Van lampen, stoelen, tafels tot vloerkleden. Als fan van Marcel Wanders verkopen we bij Canoof uiteraard ook zijn ontwerpen:

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.