Moooi outlet

divider

Moooi outlet

Canoof heeft een unieke positie: wij verkopen alle Moooi outlet producten. De outlet producten van Moooi komen van beurzen of hebben in de winkel als showroommodel gediend. Soms is het de laatste voorraad van Moooi producten die niet meer geproduceerd worden. Door deze unieke positie kunnen kortingen soms wel oplopen tot 70%.

Houd onze site goed in de gaten er komen wekelijks nieuwe Moooi outlet producten binnen. Wil je helemaal niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Moooi dealer

Canoof is ook officieel Moooi dealer. Dit betekent dat je naast de Moooi outlet producten bij ons ook nieuwe Moooi producten kunt bestellen tegen de normale condities. Staat het product niet in de webshop? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Over Moooi

Moooi is in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Moooi design staat voor schoonheid en een uniek design (de derde o in Moooi). De collectie van Moooi wordt ontworpen door erkende nationale en internationale designers zoals bijvoorbeeld: Bertjan Pot, Piet Boon, Studio Job, Jurgen Bey, Maarten Baas, Neri & Hu, Jaime Hayon, Joost van Bleiswijk en Nika Zupanc.

Moooi outlet

divider

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.