Over Canoof

divider

Over Canoof

Canoof staat voor: ‘Classics are Never Out of Fashion’ en zo is het ook! Wij verkopen zowel design klassiekers als potentiële design klassiekers. Bij Canoof vind je een mix van nieuwe design meubels, vintage meubels en beurs- en showroommodellen.

Design meubel outlet

Canoof heeft een grote collectie outlet meubels van gerenommeerde merken zoals Moooi, Lensvelt, Linteloo en Artifort. De collectie bestaat uit beurs- en showroommodellen. De meubels zijn niet gloednieuw maar ook niet echt gebruikt, daarom kan de korting op deze design meubelen soms wel oplopen tot 70%. Naast de outlet meubels hebben we ook B-keuze producten (dit zijn items met een klein foutje) van Arco en Vroonland.

Vintage design meubels

Echte design klassiekers gaan natuurlijk jaren mee. Het unieke ontwerp en vakmanschap maakt van deze vintage meubelen een gewild item. Vintage design meubelen hebben natuurlijk al een eigenaar gehad. Canoof heeft de pareltjes onder deze vintage design meubels al voor je uitgezocht. We hebben tweedehands design meubels van veel merken! Heb je zelf vintage meubels die je wilt laten opkopen of ruilen? Neem dan contact op en we bekijken de mogelijkheden.

Dealer

Wil je liever een geheel nieuwe stoel, kast, bank of lamp? Canoof is dealer van gerenommeerde merken als Cassina, Knoll International, Artifort, Lensvelt, Moooi, Kartell en Poltronova. Staat jouw product er online niet bij? Stuur dan een email naar info@canoof.nl met het meubel van jouw dromen. Dan kijken wij wat we kunnen doen.

Projecten

Inmiddels weten ook veel bedrijven en architecten Canoof te vinden voor design meubilair. Bijvoorbeeld voor budgetprojecten waar gebruikt (kantoor)meubilair kan worden ingezet. Ook kun je tijdelijk meubels huren. Wij zijn erg flexibel en zoeken graag samen met de opdrachtgever naar passende oplossingen.

Over Pauline Lensvelt

Pauline heeft een sterke passie voor design producten. Daar moest en zou ze iets mee doen en zo werd in april 2011 Canoof geboren. Of het nu om een echte klassieker gaat of nieuw design, Pauline heeft een zwak voor mooie ontwerpen. Vandaar ook de naam: Classics Are Never Out Of Fashion.

Haar opa en vader zaten in hetzelfde vak. Het familiebedrijf Lensvelt, in 1962 opgericht door haar opa, wordt vandaag de dag gerund door haar vader Hans Lensvelt. De voorliefde voor mooie meubels werd Pauline dan ook met de paplepel ingegoten.

Hoe werkt het?

Wanneer je een item uit de design meubel outlet of een vintage meubel koopt, ontvang je altijd eerst de exacte omschrijving en foto’s van het model. Zodat je weet of en eventueel welke gebruikerssporen er op zitten. Na jouw goedkeuring betaal je pas. Nieuwe producten kun je gewoon meteen afrekenen. Lees hierover meer bij betalen.

Showroom Breda

Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda. We zijn elke zaterdag van 12-17 uur geopend. Kom je liever op een andere dag? Dat kan! Maak dan een afspraak met ons.

design meubel outlet Canoof

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.