Studio Job

divider

Studio Job

Studio Job bestaat uit het duo Nynke Tynagel en Job Smeets. Beiden afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Studio Job ontwerpt sinds 2000 producten in opdracht van architecten en bedrijven. Tevens maakt dit duo prachtige ontwerpen onder de vlag van Moooi. Een bekend ontwerp van Studio Job is hun Paper Collectie: kasten, tafels, kroonluchters en meer gemaakt van papier en karton, verstevigd door hout.

Ontwerpen van Studio Job

divider

Studio Job Design

De designs van Studio Job zijn opgewekt en kenmerken zich door een hoog niveau van vakmanschap met expressieve versieringen. De ontwerpen van het duo zijn internationaal bekend. Time Magazine plaatste ze in de internationale top van meest invloedrijke ontwerpers. Bovendien zijn de Studio Job designs te bewonderen in diverse musea en galeries over heel de wereld.

Studio Job Webshop

In onze webshop vind je diverse Studio Job meubels, zoals de Job Cabinet, Job Lamp of de alom geroemde Banaan Lampen. Tevens vind je van Studio Job in onze webshop vele items uit de Paper Collectie van Moooi. Staat het product er niet bij in de webshop? Stuur ons dan een email en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.