Studio Job

divider

Studio Job

Studio Job is het atelier van creatief meesterbrein Job Smeets. Job studeerde in 2000 af van de Design Academy Eindhoven en begon Studio Job. Sinds 2000 ontwerpt het atelier in opdracht van architecten en bedrijven. Tevens maakt het atelier prachtige ontwerpen onder de vlag van Moooi. Een bekend ontwerp van Studio Job is hun Paper Collectie: kasten, tafels, kroonluchters en meer gemaakt van papier en karton, verstevigd door hout.

Ontwerpen van Studio Job

divider

Studio Job Design

De designs van Studio Job zijn opgewekt en kenmerken zich door een hoog niveau van vakmanschap met expressieve versieringen. De designs van Studio Job zijn internationaal bekend. Time Magazine plaatste ze in de internationale top van meest invloedrijke ontwerpers. Bovendien zijn de Studio Job designs te bewonderen in diverse musea en galeries over heel de wereld.

Studio Job Webshop

In onze webshop vind je diverse Studio Job meubels, zoals de Job Cabinet, Job Lamp of de alom geroemde Banaan Lampen. Tevens vind je van Studio Job in onze webshop vele items uit de Paper Collectie van Moooi. Staat het product er niet bij in de webshop? Stuur ons dan een email en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.