Duurzaamheid

divider

Canoof & Duurzaamheid

Bij Canoof hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zodat onze kinderen en de toekomstige generaties kunnen blijven genieten van onze mooie wereld. Dit doen we door circulair en milieubewust te ondernemen.

Groen ondernemen

Op het dak van het gehele pand waar wij gevestigd zijn in Breda liggen zonnepanelen, een duurzame manier om energie op te wekken en een bron die nooit opraakt. Heel circulair dus. Bovendien levert het omzetten van zonne-energie in elektriciteit geen CO2 uitstoot op. In onze showroom gebruiken we LED verlichting. Deze lampen gaan langer mee en verbruiken 90% minder energie. Ook door het combineren van ritten verminderen we onze CO2 footprint.

Circulair ondernemen

Al het verpakkingsmateriaal van meubels hergebruiken we. Veel outlet meubels hebben namelijk geen originele verpakking meer en worden dus verpakt door andere materialen te hergebruiken. Tevens gebruiken we ecotape van papier in plaats van plastic tape. Bij het transport van meubels gebruiken we dekens om de meubels te beschermen hierdoor hebben we geen onnodig afval. Als we noppenfolie gebruiken is dat door hergebruik van andere verpakkingen. Gelukkig wordt dit ook steeds meer van gerecycled plastic.

Outlet producten

Design gaat levenslang mee, vandaar ook onze naam: Classics Are Never Out Of Fashion. In onze outlet vind je showroom- en beursmodellen die weinig tot niet gebruikt zijn en makkelijk nog een generatie meekunnen. Juist het hergebruiken van deze designmeubels spaart de natuur omdat geen nieuwe grondstoffen en ook op de productie ervan bespaard wordt.

Op deze manier leveren we een bijdrage aan het besparen op grondstoffen, sparen we het milieu en verminderen we de CO2 uitstoot.

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.