Retourneren

divider

Retourneren

Canoof zal er altijd alles aan doen om een mogelijk probleem te verhelpen. Want tevredenheid gaat boven alles. Omdat Canoof een uniek concept is, waarbij we een mix van outlet meubelen verkopen alsook nieuwe meubelen gelden er andere voorwaarden voor het retourneren van producten.

Herroepingsrecht

Op online bestellingen geldt het herroepingsrecht van 14 dagen. De uitzonderingen op dit recht lees je hiernaast. Stel dat je een online bestelling wilt retourneren dan dien je dit binnen 24 uur na levering per mail of telefoon te melden. Bijkomende verzendkosten zijn voor eigen rekening. Natuurlijk mag je het product ook zelf afgeven bij onze showroom in Breda. Nadat we het product van je retour hebben ontvangen, krijg je een tegoedbon, gelijk aan het bedrag waarvoor je het product gekocht hebt. Deze tegoedbon kun je in de webshop besteden op zowel nieuwe als outletproducten.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt niet op producten die ‘op maat gemaakt zijn’ of op ‘verzoek’ besteld zijn:

Op maat gemaakte producten zijn producten die Canoof in opdracht van jou heeft laten aanpassen, zoals bijvoorbeeld de kleur van stoffering.

Op maat gemaakte producten zijn ook producten die jij zelf op maat hebt gemaakt, zoals bijvoorbeeld het inkorten van een snoer van een lamp.

Producten (zowel outlet als nieuw) die we op speciaal verzoek voor jou hebben ingekocht.

Deze producten vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden.

Tevredenheid

Zo, een hele officiële rij met voorwaarden. Maar echt het belangrijkste bij ons is gewoon jouw tevredenheid. Dus heb je vragen of een opmerking? Bel of mail ons, we denken graag met je mee.

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.