Retourneren

divider

Retourneren

Canoof zal er altijd alles aan doen om een mogelijk probleem te verhelpen. Want tevredenheid gaat boven alles.

Herroepingsrecht

Op online bestellingen van een particulier geldt het herroepingsrecht van 14 dagen. De uitzonderingen op dit recht lees je hiernaast. Stel dat je een online bestelling wilt retourneren dan dien je dit binnen 14 dagen na levering per mail te melden. Bijkomende verzendkosten zijn voor eigen rekening. Natuurlijk mag je het product ook zelf afgeven bij onze showroom in Breda. Nadat we het product van je retour hebben ontvangen en we het gecontroleerd hebben op eventuele gebruikssporen zullen we het aankoopbedrag aan je retourstorten.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die conform instructies van de klant zijn vervaardigd. Het is dan ook niet mogelijk deze overeenkomst te ontbinden. Door Canoof wordt bij de bestelling vermeld wanneer het herroepingsrecht niet van toepassing is. Bijvoorbeeld; een product dat we op verzoek van jou hebben ingekocht of een product dat speciaal voor jou wordt geproduceerd door een van onze leveranciers.

Tevredenheid

Zo, een hele officiële rij met voorwaarden. Maar echt het belangrijkste bij ons is gewoon jouw tevredenheid. Dus heb je vragen of een opmerking? Bel of mail ons, we denken graag met je mee.

Je hebt nog geen product bekeken.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.